Header Ads

Google Placement Papers 2017 With Answers For Freshers Pattern Pdf Download

Edit

Google Placement Papers

Google Placement Papers 2017: Are you applying for Google Jobs? If yes then start your preparation through Google Placement Papers which is available to download from this page.
The company organizes Google placement drive or test for freshers to hire dedicated applicants for vacant posts. So you’re advised to begin their preparation with below provided Google Previous Year Paper with answers and also download Google Placement Papers PDF from this page.

Google Placement Papers
To qualify in Goggle Recruitment Exam, you must prepare well trough Google Placement Written Test Question and those who’re finding the Google Placement Aptitude / Technical / Interview Question, they may get it through internet which is freely available to download. Here on the below section we are providing you some Google Previous Placement Paper with answers which will definitely proves helpful for Freshers / Experienced candidates to crack the exam.

Check Out Here Latest: Google India Recruitment

Google Placement Papers

Ques:1 The library function used to find the last occurrence of a character in a string is

A. strnstr()
B. laststr()
C. strrchr()   
D. strstr()

Ans: (C)

Ques:2 How long is an IPv6 address?

A. 32 bits
B. 128 bytes
C. 64 bits
D. 128 bits

Ans: (D)

Ques:3 A ________ is a stored program that is attached to a table or a view.

A. pseudofile
B. embedded SELECT statement
C. trigger
D. None of the above is correct.

Ans: (C)

Ques:4 Which two statements are equivalent?
  1. 3/2
  2. 3<2
  3. 3*4
  4. 3<<2
A. 1 and 2
B. 2 and 3    
C. 3 and 4
D. 1 and 4

Ans: (C)

Ques:5 Which of the following is private IP address?

A. 12.0.0.1   
B. 168.172.19.39
C. 172.15.14.36       
D. 192.168.24.43

Ans: (D)


Ques:6 The keyword "inverse" is used in which of the following?

A. Class
B. Attribute
C. Relationship
D. All of the above.

Ans: (C)

Ques:7 Which header file should you include, if you are going to develop a function, which can accept variable number of arguments?

A. varagrg.h
B. stdlib.h
C. stdio.h      
D. stdarg.h

Ans: (D)

Ques:8 The SQL statement to create a view is:

A. CREATE VIEW.
B. MAKE VIEW.
C. SELECT VIEW.
D. INSERT VIEW.

Ans: (A)

Ques:9 Which protocol reduces administrative overhead in a switched network by allowing the configuration of a new VLAN to be distributed to all the switches in a domain?

A. STP
B. VTP
C. DHCP       
D. ISL

Ans: (B)

Ques:10 Which is true about a method-local inner class?

A. It must be marked final.
B. It can be marked abstract.
C. It can be marked public. 
D. It can be marked static.

Ans: (B)


Ques:11 Which of the following function / type of function cannot be overloaded?

A. Member function
B. Static function
C. Virtual function
D. Both B and C

Ans: (C)

Ques:12 In which of the following technologies is the term HFC used?

A. DSL
B. PPPoE
C. Frame Relay
D. Dedicated T1

Ans: (D)

Ques:13 The command to eliminate a table from a database is:

A. REMOVE TABLE CUSTOMER;
B. DROP TABLE CUSTOMER;
C. DELETE TABLE CUSTOMER;
D. UPDATE TABLE CUSTOMER;

Ans: (B)

Ques:14 Which switching technology reduces the size of a broadcast domain?

A. ISL 
B. 802.1Q
C. VLANs      
D. STP

Ans: (C)

Ques:15 What are the decimal and hexadecimal equivalents for the binary number 10110111?

A. 69/0x2102
B. 183/B7
C. 173/A6
D. 83/0xC5

Ans: (B)

Ques:16 Which of the following is NOT a type of SQL constraint?

A. PRIMARY KEY
B. FOREIGN KEY
C. ALTERNATE KEY
D. UNIQUE

Ans: (C)


Ques:17 Which of the following keywords is used to control access to a class member?

A. Protected
B. Default     
C. Break       
D. Asm

Ans: (A)

Ques:18 Where the default value of parameter have to be specified?

A. Function call
B. Function prototype
C. Function definition
D. Both B or C

Ans: (B)

Ques:19 Which protocol does DHCP use at the Transport layer?

A. IP  
B. TCP
C. UDP
D. ARP

Ans: (C)

Ques:20 Which of the following uses ATM as the Data Link layer protocol that's terminated at what's known as the DSLAM?

A. DSL
B. PPPoE
C. Frame Relay
D. Dedicated T1

Ans: (A)

Dear applicants, Google Selection Process Consisting of three rounds namely written test, technical and interview. So if you’ve applied for Google Vacancy then you must go through above listed Google Placement Question and start preparation in better way. Now, if we talk about the Google Company then we all knows that it offers targeted search from as many as 8 billion web pages and it attracts more than 80 million English speaking people worldwide.

The search engine also functions in more than 35 other languages and source of revenues of the company is the ads which are targeted by the keywords, ads are sold by Google to more than two hundred thousand websites. Applicants stay tuned with us on our web portal for getting latest updates about Google Placement Papers 2017 and qualify the Google Placement Exam.

Wish you all the best for your exam.

Get High Salary Sector Jobs in Top MNC’s

No comments

Don't Add Comment with Spam Purpose

Powered by Blogger.