Header Ads

ICICI Bank PO Sample Paper, Previous Year Question Papers with Answers PDF

Edit

ICICI Bank PO Sample Paper

Applicants who are preparing for ICICI Bank PO exam can practice with ICICI Bank PO Sample Paper. Practicing through ICICI Bank PO Model Question Paper will help you to know the level of ICICI Bank PO exam and also you can assume the important questions or important sections from which questions in exam will definitely come. ICICI Bank PO Previous Year Papers with Answers PDF are provided below you can collect all PDFs and practice ICICI Bank Probationary Officer Old Papers through this single page.  

With the help of ICICI Bank PO Practice Questions PDF you can understand the concept of ICICI Bank Probationary Officer exam which is necessary to know before you appear in final exam. With the help of it you will be able to crack the exam easily. ICICI Bank PO Exam Question Papers very helpful for all those participants who are going to attempt upcomming ICICI Probationary Recruitment written exam. Go through below prepared page and get ICICI PO Model Papers that are provided by the team members of www.privatejobshub.in

ICICI Bank PO Sample Paper

ICIC Bank PO Previous Year Question Papers with Answers
ICICI Bank PO Sample Paper
ICICI Bank PO Previous Year Question Papers
ICICI Bank PO Previous Year Paper
ICICI Bank PO Question Paper
ICICI Bank PO Previous Paper
ICICI Bank PO Previous Paper with Answers
ICICI Bank PO Question Paper with Answers

ICIC Bank PO Previous Year Questions With Answers

Question 1: A, B and C can do a piece of work in 20, 30 and 60 days respectively In how many days can A do the work if he is assisted by B and C on every third day?

A.    12 days
B.    15 days
C.    16 days  
D.   18 days

Answer: B

Question 2: Find the greatest number that will divide 43, 91 and 183 so as to leave the same remainder in each case.

A.     
B.      7
C.     
D.      13

Answer: A


Question 3: Look at this series: 53, 53, 40, 40, 27, 27, ... What number should come next?

A.      12
B.      14
C.      27
D.      53

Answer: B

Question 4: Look at this series: 22, 21, 23, 22, 24, 23, ... What number should come next?

A.    22
B.    24
C.    25
D.   26

Answer: C

Look On: Bank Syllabus

Question 5: Look at this series: 2, 1, (1/2), (1/4),…… What number should come next?

A.    (1/3)      
B.    (1/8)
C.    (2/8)      
D.   (1/16)

Answer: A

Question 6: Look at this series: 7, 10, 8, 11, 9, 12, ... What number should come next?

A.   
B.    10
C.    12
D.   13

Answer: B

Question 7: The H.C.F. of two numbers is 23 and the other two factors of their L.C.M. are 13 and 14. The larger of the two numbers is:

A.      276        
B.      299
C.      322
D.      345

Answer: C


Question 8: Six bells commence tolling together and toll at intervals of 2, 4, 6, 8 10 and 12 seconds respectively. In 30 minutes, how many times do they toll together ?

A.   
B.    10
C.    15
D.   16

Answer: D

Question 9: Let N be the greatest number that will divide 1305, 4665 and 6905, leaving the same remainder in each case. Then sum of the digits in N is:

A.   
B.    5
C.   
D.   8

Answer: A


Question 10: A alone can do a piece of work in 6 days and B alone in 8 days. A and B undertook to do it for Rs. 3200. With the help of C, they completed the work in 3 days. How much is to be paid to C?

A.    Rs. 375  
B.    Rs. 400
C.    Rs. 600  
D.   Rs. 800

Answer: B

Question 11: Six years ago, the ratio of the ages of Kunal and Sagar was 6 : 5. Four years hence, the ratio of their ages will be 11:10. What is Sagar's age at present?

A.    16 years 
B.    18 years
C.    20 years 
D.   Cannot be determined

Answer: A


Question 12: The sum of the present ages of a father and his son is 60 years Six years ago, father's age was five times the age of the son. After 6 years, son's age will be:

A.    12 years 
B.    14 years
C.    18 years 
D.   20 years

Answer: D

Question 13: A is two years older than B who is twice as old as C If the total of the ages of A, B and C be 27, the how old is B?

A.   
B.    8
C.   
D.   10

Answer: D

Question 14: Present ages of Sameer and Anand are in the ratio of 5:4 respectively. Three years hence, the ratio of their ages will become 11:9 respectively. What is Anand's present age in years?

A.    24
B.    27
C.    40
D.   Cannot be determined

Answer: A


Question 15: Look at this series: F2, __, D8, C16, B32, ... What number should fill the blank?

A.    A16       
B.    G4
C.    E4
D.   E3

Answer: C

Question 16: Look at this series: 70, 71, 76, __, 81, 86, 70, 91, ... What number should fill the blank?

A.    70
B.    71
C.    80
D.   96
Answer: A



Question 17: Look at this series: XXIV, XX, __, XII, VIII, ... What number should fill the blank?

A.    XXII
B.    XIII
C.    XVI        
D.   IV

Answer: C

Want help in Preparation? Get Tips: Practice Which Helps In Preparation

Question 18: Look at this series: 664, 332, 340, 170, ____, 89, ... What number should fill the blank?

A.    85
B.    97
C.    109        
D.   178

Answer: D

Question 19: Look at this series: U32, V29, __, X23, Y20, ... What number should fill the blank?

A.    W26       
B.    W17
C.    Z17       
D.   Z26

Answer: A

Question 20: 9 12 11 14 13 16 15

A.    14 13     
B.    18 21
C.    14 17     
D.   18 17

Answer: D


Is ICICI Bank Sample Papers Are Useful?

If you among those who have this question in mind then let me tell you that definitely ICICI Bank PO sample papers are very useful for exam preparations. Sample papers for ICICI Bank PO Exam helps you in numerous ways. Sample papers are also available in market but for that you have to pay heavy charges so why don’t you opt. option of online mode and download previous year papers for ICICI Bank PO as many as you need.

Previous year papers are available with ICICI Bank PO answers through which you can match your answers and get an idea of how much percent you are prepared for ICICI Bank Exam. Practicing through sample papers is the key towards your success so you must practice with provided sample papers for coming ICICI Bank PO Exam 2018.  


Note:

Practicing through ICICI Bank PO Sample Paper will lead you to success and you will get admission. Bookmark our web page to get latest and instant updates of ICICI Bank. If you have any query related to information provided in this page you can simply leave a comment in below mentioned comment box our team will soon reply towards it. 

No comments

Don't Add Comment with Spam Purpose

Powered by Blogger.