Wednesday, 15 February 2017

Mu Sigma Placement Papers 2017 Download Question With Solutions Online

Jobs In HDFC, ICICI, Bandhan Bank, Sal -3.5 Lakhs – Apply Now

By

Mu Sigma Placement Papers

Mu Sigma Placement Papers 2017: Applicants willing to get a job in Mu Sigma and going to appear in the respective test, they must go through Mu Sigma Placement Papers given in the below segment.
For every competitive exam, candidates should practice the respective placement papers for better preparation. Those who are going to appear in Mu Sigma exam they can download the Mu Sigma Question with Solutions through online process.

To crack Mu Sigma test is not a simple task one has to work very hard to grab job in Mu Sigma Company. Here in the below section of this page we the team members  of privatejobshub.in is providing some Question and Answers from the Mu Sigma Placement Papers which will definitely proves beneficial for our readers. So take a Look!!

Check Out Current Vacancy: Mu Sigma Recruitment

Mu Sigma Placement Papers

Ques: 1 How do you find the machine MAC address
  1. 0
  2. 8
  3. 16
  4. 32
Ans: (1)

Ques:2 A, B, and C are three numbers, Let
@(A, B)= Average of A and B
*(A, B)=Product of A and B
/(A, B)=A divided by B
If A=2 and B=4 the value of @( / (*(A,B),B),A) would be
  1. 2
  2. 4
  3. 6
  4. 16
Ans: (1)

Ques:3 If A's income is 25% less than B's ,by what % is B's income greater than that of A ?
  1. 35%
  2. 25%
  3. 30%
  4. None of these
Ans: (4)

Ques: 4 You find that your boat is stolen.You question three inhabitants of the island and they reply as follows:

John says,”I didn't do it. Mathew didn't do it”
Matthew says,”I didn't do it. Krishna didn't do it.”
Krishna says,”I didn't do it .I don't know who did it.”
Who stole your boat?
  1. John
  2. Matthew
  3. Krishna
  4. None of them
Ans: (2)

Ques:5 what does the hexanumber E78 in radix 7.
  1. 12455
  2. 14153
  3. 14256
  4. 13541
Ans: (2)

Ques:6 A man spends half of his salary on household expenses, 1/4th for rent, 1/5th for travel expenses, the man deposits the rest in a bank. If his monthly deposits in the bank amount 50, what is his monthly salary ?
  1. Rs.500
  2. Rs.1500
  3. Rs.1000
  4. Rs. 900
Ans: (3)

Ques: 7 15 men take 21 days of 8 hrs. each to do a piece of work. How many days of 6 hrs. each would it take for 21 women if 3 women do as much work as 2 men?
  1. 30
  2. 20
  3. 19
  4. 29
Ans: (1)

Ques: 8 A Printing Machine that trAnsfers impressions from Flat Plate to Rubber Cylinder, thence to paper is called
  1. Laser Printer
  2. Press, Offset
  3. Digital Printer
  4. All of the above
Ans: (2)

Ques: 9 Let x<0, 01 which of the following is false:
  1. (x2-z2) has to be positive.
  2. yz can be less than one.
  3. xy can never be zero
  4. (y2-z2) is always negative
Ans: (1)

Ques: 10 Printing process in which ink is applied to paper or board from raised portions of printing plates or type is called:
  1. Printing, Letterpress
  2. Printing, Flexographic
  3. Printing, Silk screen
  4. None of the above
Ans: (1)

Ques:11 The difference b/w the compound interest payble half yearly and the simple interest on a certain sum lent out at 10% p.a for 1 year is Rs 25. What is the sum?
  1. Rs. 15000
  2. Rs. 12000
  3. Rs. 10000
  4. none of these
Ans: (3)

Ques: 12 Q is not equal to zero and k = (Q x n - s)/2 find n?
  1. (2 x k + s)/Q
  2. (2 x s x k)/Q
  3. (2 x k - s)/Q
  4. (2 x k + s x Q)/Q (e) (k + s)/Q
Ans: (1)

Ques: 13 Which is a typical page layout program out of the following software products:
  1. Adobe Photoshop
  2. Adobe PageMaker
  3. Macromedia FreeHand
  4. Macromedia Director
Ans: (4)

Ques: 14 Which of the following is false
  1. QA is a process defined to attain Quality Standards
  2. QC is testing of the product during its production workflow
  3. A Test case could contain many Test Plans.
  4. A Test Plan could contain many Test Script & Test Cases
Ans: (3)

Ques: 15 If 9x-3y=12 and 3x-5y=7 then 6x-2y = ?
  1. -5
  2. 4
  3. 2
  4. 8
Ans: (4)

Ques: 16 Testing based on External Specifications without knowledge of how the system is constructed:
  1. Black Box Testing
  2. White Box Testing
  3. Stress Testing
  4. Performance Testing
Ans: (1)
Ques: 17 when three dice are simultaneously thrown, which of the following would be obtained?
  1. Result1: a 5, a 3 and a 6
  2. Result2: a 5 three times
  3. Result3: a 5 twice and a 3
  4. Result4: all three results are equally likely
Ans: (1)

Ques: 18 Four cities are connected by a road network as shown in the figure. In how many ways can you start from any city and come back to it without travelling on the same road more than once ?
  1. 8
  2. 12
  3. 16
  4. 20
Ans: (2)

Ques: 19 Yellow (lemon), Magenta (cold red), Cyan (blue-green) are the three
  1. Process Colors
  2. Monitor Colors
  3. Special Colors
  4. Spot Colors
Ans: (2)

Ques: 20 Which of these statements is True:
  1. XML is a sub-set of HTML.
  2. XML is a less generic markup language standard derived from SGML.
  3. XML is HTML for Xtended Interfaces like mobile-phones.
  4. XML is a Xtension of HTML which defines new tags.
Ans: (4)

Ques: 21 1/4th of 1/2 of 3/4th of 52000 =?
1.    4875
2.    4857
3.    4785
4.    4877
Ans: (1)
Ques: 22 Four cities are connected by a road network as shown in the figure. In how many ways can you start from any city and come back to it without travelling on the same road more than once?
1.    8
2.    12
3.    16
4.    20
Ans: (2)
Want help in Preparation? Get Tips: Practice Which Helps In Preparation

Ques: 23 15 men take 21 days of 8 hrs. each to do a piece of work. How many days of 6 hrs. each would it take for 21 women if 3 women do as much work as 2 men?
1.    30
2.    20
3.    19
4.    29
Ans: (1)

Ques: 24 A cylinder is 6 cms in diameter and 6 cms in height. If spheres of the same size are made from the material obtained, what is the diameter of each sphere?
1.    5 cms 
2.    2 cms 
3.    3 cms 
4.    4 cms
Ans: (3)

Ques: 25 A certain number of men can finish a piece of work in 10 days. If however there were 10 men less it will take 10 days more for the work to be finished. How many men were there originally?
1.    110 men 
2.    130 men 
3.    100 men 
4.    none of these

Ans: (1)

Note: Candidates if you want to know more about Mu Sigma Placement Papers 2017, then keep in touch with our web portal that is privatejobshub.in. Candidates if you face any query than you can give your valuable comment in below comment inbox. You can also subscribe our free email services and get information directly on your email inbox. You can join us on Facebook and Google Plus and obtain information directly on your timeline.

Opportunity To Get Job In Bank, High Salary – Apply Now


0 comments:

Post a Comment

Don't Add Comment with Spam Purpose