Header Ads

Infosys Placement Papers 2018-19 Ques & Ans for Freshers/Exp Download Pdf

Edit

Infosys Placement Papers

Infosys Placement Papers 2018: To get job in Infosys you need to qualify its entrance test and to know exact pattern of exam you must practice Infosys Placement Papers. With the help of solved Infosys Questions and answers experienced and freshers will get lot of benefit as they will know the level of exam and thus it will be easy for them to get qualifying marks.

So, download Infosys Placement Question Papers PDF’s that are listed below. You can download them and start solving Infosys Ques & Ans. Team of www.privatejobshub.in has provided Infosys Placement Papers 2018-19 in the below section you can go through provided links and start the preparation for Infosys tests 2018.

Infosys Placement Papers

To download Infosys Placement Papers PDFs you can go through below mentioned links that are provided below for the ease of readers. Aspirants can hit on suitable link and start solving them for their practice. By solving more and more of Infosys Ques & Ans, freshers as well experienced candidates will get an idea of questions that comes in Infosys tests.

Infosys Placement Papers
Download PDFs
Set 1
Set 2
Set 3
Set 4
Set 5
Set 6
Set 7
Set 8
Set 9

Infosys Test Pattern:
  • Quantitative Aptitude: It consists of questions based on permutation & combination, number series, formulae, analytical puzzles, algebra, probability etc. The duration of paper is 35 minutes.
  • Analytical & Logical Reasoning: It consists of questions based on data sufficiency, visual reasoning, data interpretation, Syllogism, blood relations, statement reasoning, etc. The duration of paper is 35 minutes.
  • Verbal Ability: It consists of short reading comprehension passages. This section also consists of basic Grammar usage questions like fill in the blanks, Synonyms, antonyms, paragraph completion, vocabulary, Error Correction, etc. The duration of paper is 25 minutes.
Testing Areas
No. of Questions
Time (In Minutes)
Quantitative
10
35
Reasoning
15
35
Verbal
40
25
Total
65
95


Infosys Important Ques & Ans for Freshers/Experienced

Question 1: A dishonest dealer professes to sell his goods at the cost price but uses a weight of 800gm instead of 1kg. Find his real gain percent.

A.    25%
B.    20%
C.    30%
D.   None of these

Answer:  A

Question 2: A sum of money lent out at simple interest amounts to Rs. 720 after 2 years and to Rs. 1,020 after a further period of 5 years. The sum and the rate % are

A.    500, 5%
B.    400, 15%
C.    600, 10%
D.   700, 20%

Answer: C

Question 3: A boat can travel with a speed of 13 km/hr in still water. If the speed of the stream is 4 km/hr, find the time taken by the boat to go 68 km downstream.

A.    2 hours
B.    3 hours
C.    4 hours
D.   5 hours

Answer:  C


Question 4: In one hour, a boat goes 11 km/hr along the stream and 5 km/hr against the stream. The speed of the boat in still water (in km/hr) is:

A.    3 km/hr
B.    5 km/hr
C.    8 km/hr
D.   9 km/hr

Answer:  C

Question 5: After being set up, a company manufactured 6000 scooters in the third year and 7000 scooters in the seventh year. Assuming that the production increases uniformly by a fixed number every year, what is the production in the tenth year?

A.    7850
B.    7650
C.    7750
D.   7950

Answer: C

Question 6: The average score of boys in an examination in a school is 71 and that of the girls is 73. The average score of the school is 71.8. The ratio of the number of boys to that of the girls that appeared in the examination is

A.    1 : 2
B.    3 : 2
C.    2 : 2
D.   4 : 2

Answer: D


Question 7: Statements: Some mangoes are yellow. Some tixo are mangoes.

Conclusions:
  • Some mangoes are green.
  • Tixo is a yellow.
A.    Only (1) conclusion follows
B.    Either (1) or (2) follows
C.    Only (2) conclusion follows
D.   Neither (1) nor (2) follows

Answer: D

Question 8: A, B, C, D and E are sitting on a bench A is sitting next to B, C is sitting next to D, D is not sitting with E who is on the left end of the bench. C is on the second position from the right. A is to the right of B and E. A and C are sitting together. In which position A is sitting?

A.    Between B and D
B.    Between B and C
C.    Between E and D
D.   Between C and E

Answer: B

Question 9: If the room had been brighter, I would have been able to read for a while before bed Time.

A.    If the room was brighter
B.    If the room are brighter
C.    Had the room been brighter
D.   No improvement

Answer: C


Question 10: The intruder stood quietly for few moments

A.    for few time
B.    for moments
C.    for a few moments
D.   No correction required

Answer: C

Question 11: How much time will it take for an amount of Rs. 450 to yield Rs. 81 as interest at 4.5% per annum of simple interest?

A.    3.5 years
B.    4 years
C.    4.5 years
D.   5 years

Answer: B

Question 12: In the first 10 overs of a cricket game, the run rate was only 3.2. What should be the run rate in the remaining 40 overs to reach the target of 282 runs?

A.    6.25
B.    6.5
C.    6.75
D.   7

Answer: A


Question 13: The average of 20 numbers is zero. Of them, at the most, how many may be greater than zero?

A.    0 
B.    1
C.    10
D.   19

Answer: D

Question 14: SCD, TEF, UGH, ____, WKL

A.    CMN
B.    UJI
C.    VIJ
D.   IJT

Answer: C

Question 15: Marathon is to race as hibernation is to

A.    winter    
B.    bear
C.    dream
D.   sleep

Answer: D


Question 16: Which word does NOT belong with the others?

A.    parsley   
B.    basil
C.    dill
D.   Mayonnaise

Answer: D

Question 17: CMM, EOO, GQQ, _____, KUU

A.    GRR       
B.    GSS
C.    ISS        
D.   ITT

Answer: C

Question 18: Which word does NOT belong with the others?

A.    book      
B.    index
C.    glossary 
D.   chapter

Answer: A

Question 19: My hair stood off ends when I saw the horrible sight.

A.    stood at ends
B.    stood on ends
C.    stood to ends
D.   stands on ends
E.    No correction required

Answer: B


Question 20: Many of the advances of civilization have been conceived by young people just on the ......of adulthood

A.    boundary
B.    threshold
C.    peak
D.   horizon

Answer: B
Infosys Interview Questions

Question 1: Tell me about yourself?
Question 2: Assuming that you are selected, what will be your strategy for next 60 days?
Question 3: How would you improve upon our product/ company?
Question 4: Don’t you think, you are overqualified for this position?
Question 5: Can you tell us something about your previous boss?
Question 6: Is there anything that you do not like about your last or current job?
Question 7: Why did you leave your last job?
Question 8: Have there been instances, when your decision was challenged by your colleague or manager?
Question 9: If you are allowed to change one thing about your last job, what would it be?
Question 10: How long can you commit to work with us?
Question 11: You seem to be drawing a good salary. Will you be OK in taking a salary cut?
Question 12: Why do you consider yourself a suitable candidate for this position?
Question 13: If you were hiring for this position, what qualities would you look for in a potential candidate?
Question 14: Have you ever fired anyone? How would you go about firing a person, if required?
Question 15: Is there any particular kind of person you cannot work with?


This organization organized recruitment process every year to hire new candidates. The selection process of the company consists of 2 rounds such as Written Exam and Personal Interview. Aspirants can subscribe our free email service for getting career related updates directly in your mailbox.

Aspirants can join us on Facebook and Google Plus to get latest details regarding Infosys Placement Papers 2018-19. We will send all information your Facebook wall. If you guys have any query than feel free to write us in below comment section.

Get High Salary Sector Jobs in Top MN C's

No comments

Don't Add Comment with Spam Purpose

Powered by Blogger.