Header Ads

Amazon Placement Papers with Solutions for Freshers | All New Paper PDF

Edit
Amazon Placement Papers

Amazon Placement Papers

Candidates having interest in Software field and preparing for Amazon exam to get recruitment then, you must practice Amazon Placement Papers. Amazon placement papers with solutions are provided in this page which surely going to help you for getting recruitment in Amazon. Company is willing to fill Amazon vacancies not only with experienced but also with Freshers so starts practicing with provided amazon placement papers pdf. All new Amazon Papers PDF are collected here for the ease of readers so that candidates can download them and practice through it.

Written exam conducted by Amazon for selection of applied candidate is easy to moderate. You can also access various topic-wise Amazon previous placement papers and can score good marks in upcoming Amazon exam. Amazon Campus Placement Papers deals with questions related to Aptitude, Reasoning and English in a PDF format. Those who have interest in Software field can fulfill their dream of securing a job in the reputed company like Amazon. Complete details about Amazon Placement Papers with Answers, is furnished in this page by the team members of www.privatejobshub.in.
Amazon Previous Year Placement Papers

Amazon Placement Papers 2017
Amazon Placement Papers 2016
Amazon Placement Papers 2017 With Solutions Download Pdf


Amazon Previous Year Question and Answers

Question 1: A student got twice as A student got twice as many sums wrong as he got right. If he attempted 48 sums in all, how many did he solve correctly? Many sums wrong as he got right. If he attempted 48 sums in all, how many did he solve correctly?

A.12
B.16
C.18
D.24

Answer: B

Question 2: A man fixed an appointment to meet the manager, Manager asked him to come two days after the day before the day after tomorrow. Today is Friday. When will the manager expect him?

A. Friday
B. Monday
C. Tuesday
D. Sunday

Answer: B

Question 3: There is a merry-go-round race going on One person says,"1/3 of those in front of me and 3/4 of those behind me, give the total number of children in the race". Then the number of children took part in the race?

A.12
B.11
C.13
D.14

Answer: C

Question 4: 252 can be expressed as a product of primes as:

A. 2 x 2 x 3 x 3 x 7
B. 2 x 2 x 2 x 3 x 7
C. 3 x 3 x 3 x 3 x 7
D. 2 x 3 x 3 x 3 x 7

Answer: A

Question 5: The smallest number which when diminished by 7, is divisible 12, 16, 18, 21 and 28 is:

A.1008
B.1015
C.1022
D.1032

Answer: B

Question 6: Pointing to a photograph a lady tell’s Pramod,”I am the only daughter of this lady and her son is your maternal uncle,”How are the speakers related to Pramod's father?

A. Sister-in-law
B. Wife
C. Either (A) or (B)
D. Neither (A) Nor (B)

Answer: B


Question 7: 1 Andhra Pradesh 2. Universe 3. Tirupathi 4. World 5. India

A. 1,5,3,2,4
B. 2,1,3,5,4
C. 3,1,5,4,2
D. 5,4,2,1,3

Answer: C

Question 8: Assertion: The problem solving ability, mental performance and memory of the employees of company C are deteriorating. RI. Due to tight schedule at company C, the employees of the company are skipping their breakfast regularly. RII. The job is physical in nature, but not mental.

A. Only RI and not RII is the reason for the assertion.
B. only RII and not RI is the reason for the assertion.
C. either RI or RII, but not both, is the reason for the assertion.
D. neither RI nor RII is the reason for the assertion.
E. both RI and RII are the reason for the assertion.

Answer: D


Question 9: Statement: The employees association has appealed to the Managers of Company 'S' to introduce written examination for Clerical cadre recruitment to prevent selection of incompetent persons.

Assumptions:

I. So far the company 'S' used to select candidates with out conducting a written examination.
II. A written examination can help to identify component persons.
III. At higher level written examination may not be of much use.

A. Only I and II
B. Only II and III
C. Only II
D. Only I and III
E. None of these

Answer: A


Question 9: If you’re a fitness walker, there is no need for a commute to a health club. Your neighborhood can be your health club. You don’t need a lot of fancy equipment to get a good workout either. All you need is a well-designed pair of athletic shoes.

This paragraph best supports the statement that
A. fitness walking is a better form of exercise than weight lifting.
B. a membership in a health club is a poor investment.
C. walking outdoors provides a better workout than walking indoors.
D. fitness walking is a convenient and valuable form of exercise.
E. poorly designed athletic shoes can cause major foot injuries.

Answer: D


Question 10: She is not interested in ----- sweets.

A. eat
B. eaten
C. eating
D. to be eating

Answer: C

Question 11: Competition

A. compete
B. complete
C. competent
D. competence

Answer: A


Question 12: The class / is having / forty students / on the rolls.

A. the class
B. is having
C. forty students
D. on the rolls

Answer: B

Question 13: I never drink coke.

A. did I?
B. will I?
C. do I?
D. don't I?

Answer: C


Question 14: The result of the examination dashed my hopes.
A. failed
B. kill someone
C. frustrate
D. bring great happiness
Answer: C

Question 15: I prefer to staying indoors, rather than going out on a hot afternoon.

A. I prefer in staying indoors than
B. I prefer staying indoors to
C. I prefer stay indoors to
D. I would prefer to staying indoors than
E. No correction required

Answer: B

Press Here:
Final Note:

Dear readers, the Amazon placement papers and Amazon solved papers are provided here. Candidates can also join us on facebook or Google + or bookmark our web page for latest updates. If you have any query related to Amazon web services placement papers comment us on below mentioned comment box our team will soon reply towards it. 

No comments

Don't Add Comment with Spam Purpose

Powered by Blogger.