Header Ads

GMAT Sample Papers | Online Question Paper with Solution Download PDF

Edit

GMAT Sample Paper

GMAT Sample Papers: Those aspirants who are going to appear in GMAT exam are suggested to download GMAT sample paper. You can get the GMAT Question Paper with Solution in PDF format through online mode.

Before you refer to the GMAT sample question paper, you are suggested to complete the entire syllabus. While solving the sample paper of GMAT exam, you must be aware about the complete topics that are included in the syllabus.

Solving the GMAT test sample paper can help the candidates to score good marks as practicing GMAT exam sample paper enables you to know how to customize time and solve the questions in the limited time period.

How To Get GMAT Sample Test Paper PDF?

Aspirants can hit on the below provided direct links and download the GMAT Sample Papers, sample paper of GMAT with answers and sample paper of GMAT 2018 from the downward section of the page which is well organized by the team of www.privatejobshub.in.

Check Here - GMAT Syllabus

GMAT Sample Papers

Candidates, who are going to appear in the entrance exam, are suggested to begin their practice from GMAT sample paper 2018, GMAT sample test paper, sample paper for GMAT test, GMAT sample question paper with answers.

There can be a hope of scoring good marks in the entrance test, if the candidate do practice from GMAT sample paper with solution, GMAT quant sample paper, sample GMAT question paper on regular mode.

Download GMAT Papers

Sample Question Paper 1
Sample Question Paper 2

GMAT Question and Answers

Here are some questions from the sample paper of GMAT, sample paper of GMAT test. You can go through these questions with answers and get the idea regarding the type of questions that are asked in the exam.

Question1) Select the related word from the given alternatives:
1.    Diamond
2.    Lran
3.    Copper
4.    Gems
Answer: 1

Question2) I am twelfth in the queue from either end. How many persons are there in the queue?
1.    13
2.    23
3.    12
4.    24
Answer: 2

Question3) Which one of the given responses would be a meaningful order of the following words 1 distributor 2 consumer 3 seller 4 raw- material 5 producer?
1.    2, 5, 4, 3, 1
2.    3, 5, 1, 2, 4
3.    1, 5, 2, 4, 3
4.    4, 5, 1, 3, 2
Answer: 4

Question4) Pointing to a lady on the platform, Manjul said, “She is the sister of the father of my mother’s son” Who is that lady to Manjul?
1.    Mother
2.    Sister
3.    Aunt
4.    Niece
Answer: 4

Question5) In a certain language, MADRAS is code as NBESBT, how is BOMBAY coded in that language?
1.    CPNCBX
2.    CPNCBZ
3.    CPOCBZ
4.    CQOCBZ
Answer: 2

Read About - GMAT Exam Pattern

Question6) What should come in place of question mark (?) in the following question? UUWX” WWYZ: OOQR:
1.    OOPG
2.    MMPQ
3.    XXYZ
4.    QQST
Answer: 4

Question7) lf PARADESH is written as 1234567, how will PARAS be written?
1.    13235
2.    13236
3.    13536
4.    14436
Answer: 2

Question8) Select the correct set symbols which will fit in the given equation? 5---- 0----3----5 = 20
1.    -, +, x
2.    X, X, X
3.    X, +, X
4.    +,-, X
Answer: 1

Question9) Find the number which when added to itself 13 times, gives 112
1.    7
2.    8
3.    9
4.    11
Answer: 2

Question 10) From the alternatives, select the set which is most alike the set (23, 29, and 31)
1.    (17, 21, 29)
2.    (31, 37, 49)
3.    13, 15, 23)
4.    (41, 43, 47)
Answer: 4

Also Check - GMAT Vs CAT

Question 11) What should come in place of the question mark (?) in the following number serie4s? 13 13 65 585 7605 129285?
1.    2456415
2.    2235675
3.    2980565
4.    2714985
Answer: 4

Question 12)  lf “VEHEMENT” is Written as “VEHETNEM than I that code how you will code “MOURN FUL”?
1.    MOURLUFN
2.    MOUNULFR
3.    OURMNFUL
4.    URNFULMO
Answer: 1

Question 13) Prehumen is older than Janaki: Shrestha is older than Shama; Raindrophtha is not as old as Shares but is older than Janaki sham is not as old as Janaki Who is the youngest?
1.    Prehumen
2.    Janaki
3.    Shrestha
4.    Shama
Answer: 4

Question 14) In a row of children facing North Bharat is eleventh from the right end and is third to right of Samir who is fifteenth from the left end Total how many children are there in the row?
1.    29
2.    28
3.    30
4.    27
Answer: 2

Question 15) Which number is missing?
1, 9, 25, 49
1.    121
2.    81
3.    16
4.    169
Answer: 2

Want Help In Preparation? Get Tips: Practice Which Helps In Preparation

Question 16) In the word CALIBARE, the previous letter in the English alpha beta replaces each consonant and each vowel is replaced by the next letter and then the order of letters is reversed, which letter will be third from the right end
1.    A
2.    C
3.    B
4.    K
Answer: 2

Question 17)  How many such digits are there in the number 57683421, each of which is as far away from the beginning of the number, as they will be when arranged in descending order within the number?
1.    One
2.    Two
3.    Three
4.    More than three
Answer: 4

Question 18) River: Dam: Traffic?
1.    Signal
2.    Vehicle
3.    Motion
4.    Lane
Answer: 4

Question 19) Session: Concludes::? : Lapses
1.    Leave
2.    Permit
3.    Agent
4.    Policy
Answer: 4

Question 20) 561204 .58 =? 55555
1.    606
2.    646
3.    586
4.    716
Answer: 3


Last Words:

To get more information regarding GMAT Sample Papers, GMAT verbal sample paper or x-GMAT sample paper, you are suggested to stay connected with this web portal or you can press Ctrl + D keys to bookmark this page.

For GMAT sample paper free download or GMAT sample paper download or GMAT sample paper PDF, you need to tap on the above provided link in the table.

No comments

Don't Add Comment with Spam Purpose

Powered by Blogger.