Header Ads

Oracle Placement Papers 2018 | OFSS Solved Placement with Answers Online

Edit

Oracle Placement Papers

Oracle Placement Papers 2018: Enhance you preparation to qualify the Oracle Placement Examination with the help of Oracle Placement Papers. Regular practice with Oracle OFSS Solved Placement paper will boost up skills and knowledge of the applicants

Oracle provides globe’s incorporated business software and hardware systems, having surplus 3,70,000 clientele. Oracle industries are set up in more than 145 countries around the world. So if you’re planning to grab Oracle Recruitment then you must start your preparation through Oracle OFSS Placement Papers.

Oracle Placement Papers With Answer!!

Download Oracle Placement Papers with solutions free either through official site or directly through this page. Applicants, you are requested to go below section to get Oracle Placement Papers 2018 which is provided by the team of Oracle Placement Papers.

Oracle Previous Year Placement Papers

Oracle Placement Papers Questions and Answers:

Question 1: The length of the bridge, which a train 130 metres long and travelling at 45 km/hr can cross in 30 seconds, is:

A.    200 m
B.    225 m
C.    245 m
D.   250 m

Answer: C

Question 2: A train passes a station platform in 36 seconds and a man standing on the platform in 20 seconds. If the speed of the train is 54 km/hr, what is the length of the platform?

A.    120 m
B.    240 m
C.    300 m
D.   None of these

Answer: B



Question 3: Look at this series: 21, 9, 21, 11, 21, 13, 21, ... What number should come next?

A.    15
B.    14
C.    21
D.   23

Answer: A

Question 4: Look at this series: 58, 52, 46, 40, 34, ... What number should come next?

A.    26
B.    28
C.    30
D.   32

Answer: B

Question 5: If the average marks of three batches of 55, 60 and 45 students respectively is 50, 55, 60, then the average marks of all the students is:

A.    53.33
B.    54.68
C.    55
D.   None of these

Answer: B


Question 6: A pupil's marks were wrongly entered as 83 instead of 63. Due to that the average marks for the class got increased by half (1/2). The number of pupils in the class is:

A.    10
B.    20
C.    40
D.   73

Answer: C

Question 7: How long is an IPv6 address?

A.    32 bits
B.    128 bytes
C.    64 bits
D.   128 bits

Answer: D


Question 8: What flavor of Network Address Translation can be used to have one IP address allow many users to connect to the global Internet?

A.    PAT
B.    NAT
C.    Static
D.   Dynamic

Answer: A

Question 9: With which network type will OSPF establish router adjacencies but not perform the DR/BDR election process?

A.    Point-to-point
B.    Backbone area 0
C.    Broadcast multi-access
D.   Non-broadcast multi-access

Answer: A

Question 10: Routers operate at layer _____. LAN switches operate at layer _____. Ethernet hubs operate at layer _____. Word processing operates at layer _____.

A.    3, 3, 1, 7
B.    3, 2, 1, none
C.    3, 2, 1, 7
D.   3, 3, 2, none

Answer: B


Question 11: Which of the following describe router functions?

A.    Packet switching
B.    Packet filtering
C.    Path selection
D.   All of the above

Answer: D

Question 12: Every time attribute A appears, it is matched with the same value of attribute B, but not the same value of attribute C. Therefore, it is true that:

A.     B.
B.     C.
C.     (B,C).
D.   (B,C)  A.

Answer: A

Question 13: What type of failure occurs when Oracle fails due to an operating system or computer hardware failure?

A.    Application failure
B.    Instance Failure
C.    Media Failure
D.   Rollback failure

Answer: B

Question 14: Which prefixes are available to Oracle triggers?

A.    new only
B.    old only
C.    Both : new and :old
D.   Neither : new nor :old

Answer: C


Question 15: hich of the following is NOT an Oracle-supported trigger?

A.    BEFORE
B.    DURING
C.    AFTER
D.   INSTEAD OF

Answer: B

Question 16: What Oracle backup and recover file contains user and system data?

A.    Control file
B.    Datafile
C.    OnLine ReDo file
D.   Offline ReDo file

Answer: B

Question 17: Which SQL phrase is not supported by Oracle?

A.    ON DELETE CASCADE
B.    ON UPDATE CASCADE
C.    CREATE SEQUENCE [SequenceName]
D.   DROP SEQUENCE [SequenceName]

Answer: B

Question 18: The default extension for an Oracle SQL*Plus file is:

A.    .txt.
B.    .pls.
C.    .ora.
D.   .sql.

Answer: D


Question 19: To see the contents of the SQL*Plus buffer, type:

A.    CONTENTS.
B.    BUFFER.
C.    CURRENT.
D.   LIST.

Answer: D

Question 20: Which of the following is not true about indexes?

A.    Indexes are created to enforce uniqueness on columns.
B.    Indexes are created to enable fast retrieval by column values.
C.  Columns that are frequently used with equal conditions in WHERE clauses are good candidates for indexes.
D.   Indexes are created with the ALTER TABLE command.

Answer: D


Benefits of Oracle Placement Papers:
  • With the help of Oracle Model Placement Papers applicants will get idea about the exam pattern.
  • Through Oracle Placement question Papers you will know about which types of question will be asked in the exam.
  • Applicants can enhance their preparation level by regular practicing with Oracle Sample Placement Papers.
  • Go through daily Oracle Placement Papers With Solutions to boost up knowledge
  • Practicing with Oracle Solved paper will improve efficiency level. 

Oracle Syllabus
Arithmetic and Logical Reasoning

Basic Engineering Aptitude
  • Basic OS concepts
  • DBMS
  • SQL queries
  • Object-Oriented Concepts
  • Basic C/C++ Concepts

Advanced Coding
There will be an example of a situation which will be incompletely implemented in JAVA.
  • Certain questions will be given based on the condition.
  • This section will be basically to test your skills and concepts of JAVA.
  • If you program in C++ then also attempting this section

Flow-Chart Based
An incomplete flow chart will be there along with a condition and based on that condition you have to complete the flow-chart

English Round

It consisted of-
  • Simple correct grammatical mistakes
  • Usage of words in sentences type questions.

This round is the elimination round and once you have moved to the next question within a section itself, you can’t go back to change the answer.

Oracle Placement Paper Pattern

Sections
No. of questions
Time allotted(in minutes)
Coding Skills
    10
   20
    46
   60
    20
   30
Contextual Communication
    30
   40
Total
   106
   150

Oracle Placement Process:
As the selection of participants will be based on written examination and Technical Interview, so firstly applicants will be called for exam. Those who qualify the exam will be called for technical interview round.
In this round you may be asked question from your submitted CV. Also, question can be asked from technical section to know you skills and ability.


Tips to crack Oracle Placement Paper:
  • First of all, get complete syllabus and go through exam pattern.
  • Evaluate the Topics of the exam as per their weightage.
  • Give priority to worthy topics to score high marks.
  • Don’t give much time on worthless topics
  • Refer best preparation books
  • Do regular practice with previous year paper
  • Analyze you preparation level, by taking online mock test.
  • Try to learn from your mistake 
  • Maintain you speed from starting to compete the exam on time
  • Clear all your doubts by consulting it with experienced one.


Essential Note:

Aspirants, you may stay tuned with us on our web portal for getting latest updates about Oracle Placement Papers with Answers. You may also follow us on Facebook or Google plus to get most recent updates about Oracle Placement Papers with Solutions on you timeline wall.
If you’ve any query related to this then you may freely asked by leave their comment in below stated comment box. All the best for your Exam… 

No comments

Don't Add Comment with Spam Purpose

Powered by Blogger.