Header Ads

Quiz Questions on Error Correction in English – Free Practice Quizzes Online

Edit

Quiz Questions on Error Correction in English

Quiz Questions on Error Correction in English: Today, in every competitive Exam English subject is included. Therefore, it is compulsory to get strong command over it to qualify the exam with good marks. So, do regular practice with Quiz Questions on Error Correction in English to be fluent.

Start getting prepared for exam with Online Quiz Questions on Error Correction in English as these are taken from Best Practice Papers for betterment. So don’t waste time and solve following problems to increase your level in English section.

Error Correction Practice Quizzes:

For your concern, we have well designed this page with Quiz Questions on Error Correction in English which will help you to crack the questions in any examination. Moreover, it will help you to improve your skill and accuracy.

Students must start Quiz Questions on Error Correction in Englishfor free, through this page and which is customized by the expert team member of www.privatejobshub.in.

Read About - English Preparation Tips 

Free practice Quizzes on Error Correction in English:
  • Students, who are preparing for any competitive examination you, need to boost up English vocabulary and grammar, as most of the exams are set in English.
  • Moreover, competitive examination such as SSC, UPSC, bank or more includes English subject thus to qualify the exam, one must have good English communicating skills.
  • Students should take online quiz on English Error Correction for better preparation.
  • Error Correction in English quiz will help you to overcome from loop holes.
  • Through English Error Correction quiz you are not only able to improvise vocabulary but you will also be fluent in speaking English.

Online Quiz Questions on Error Correction in English

Question 1:The small child does whatever his father was done.
A.    has done
B.    did
C.    does
D.   had done
E.    No correction required
Answer 1: C

Question 2:You need not come unless you want to.
A.    You don't need to come unless you want to
B.    You come only when you want to
C.    You come unless you don't want to
D.   You needn't come until you don't want to
E.    No correction required
Answer 2: A

Question 3:There are not many men who are so famous that they are frequently referred to by their short names only
A.    initials
B.    signatures
C.    pictures
D.   middle names
E.    No correction required
Answer 3: A

Question 4:The man to who I sold my house was a cheat.
A.    to whom I sell
B.    to who I sell
C.    who was sold to
D.   to whom I sold
E.    No correction required
Answer 4: D

Question 5:They were all shocked at his failure in the competition.
A.    were shocked at all
B.    had all shocked at
C.    had all shocked by
D.   had been all shocked on
E.    No correction required
Answer 5: E


Question 6:I need not offer any explanation regarding this incident - my behaviour is speaking itself.
A.    will speak to itself
B.    speaks for itself
C.    has been speaking
D.   speaks about itself
E.    No correction required
Answer 6:  B

Question 7:He is too important for tolerating any delay.
A.    to tolerate
B.    to tolerating
C.    at tolerating
D.   with tolerating
E.    No correction required
Answer 7:  A

Question 8:The population of Tokyo is greater than that of any other town in the world.
A.    greatest among any other
B.    greater than all other
C.    greater than those of any other
D.   greater than any other
E.    No correction required
Answer 8: E  

Question 9:The performance of our players was rather worst than I had expected.
A.    bad as I had expected
B.    worse than I had expected
C.    worse than expectation
D.   worst than was expected
E.    No correction required
Answer 9: B

Question 10:Why did you not threw the bag away?
A.    did you not throw
B.    had you not threw
C.    did you not thrown
D.   you did not thrown
E.    No correction required
Answer 10: Option A


Question 11:Shapes of gods and goddess are worshipped by people
A.    Images
B.    Reflections
C.    Clay shapes
D.   Clay toys
E.    No correction required
Answer11: A

Question 12:The intruder stood quietly for few moments
A.    for few time
B.    for the few moments
C.    for moments
D.   for a few moments
E.    No correction required
Answer 12: D

Question 13:Why should the candidates be afraid of English Language is not clear.
A.    the candidates should be
B.    do the candidates be
C.    should be the candidates
D.   are the candidates
E.    No correction required
Answer 13: A

Question 14:He found the gold coin as he cleans the floor.
A.    as he had cleaned
B.    while he cleans
C.    which he is cleaning
D.   while cleaning
E.    No correction required
Answer 14: D

Question 15:Maria unnecessarily picked up a quarrel with Rani and left the party hurried.
A.    has picked up
B.    picked on
C.    picked
D.   picking up
E.    No correction required
Answer 15: C

Get Details - How To Build A Successful Career

Question 16:She cooks, washes dishes, does her homework and then relaxing.
A.    relaxing then
B.    then is relaxing
C.    relaxing is then
D.   then relaxes
E.    No correction required
Answer 16: D

Question 17:Technology must use to feed the forces of change.
A.    must be used to feed
B.    must have been using to feed
C.    must use having fed
D.   must be using to feed
E.    No correction required
Answer 17:  A

Question 18: They are not beware of all the facts
A.    are not aware for
B.    are not aware of
C.    are not to be aware
D.   must not to be aware for
E.    No correction required
Answer 18: B

Question 19: Had you been told me about your problem, I would have helped you.
A.    If you would have told
B.    Had you have told
C.    had you told
D.   If you have told
E.    No correction required
Answer 19: C

Question 20:Anand has the guts to rise from the occasion and come out successfully.
A.    in rising from
B.    to raise with
C.    to rise to
D.   to rise against
E.    No correction required
Answer 20: C


Note:

Hope you take Quiz Questions on Error Correction in English. For more Interesting facts keep visiting to our page or bookmark it by pressing ctrl+d key. Candidates can also get connected with our web portal www.privatejobshub.in for latest updates. Subscribe our portal, so that updated information will directly send to your mail.

Have a Look On Below Links


No comments

Don't Add Comment with Spam Purpose

Powered by Blogger.